Privacy statement

Dierenarten Lochem e.o. respecteert en beschermt uw privacy


Dit is de website van Dierenartsen Lochem e.o.

Ons bedrijfsadres is: Albert Hahnweg 74, 7242 EJ  LOCHEM

Ons postadres is: Albert Hahnweg 74, 7242 EJ  LOCHEM

Ons inschrijfnummer bij de Kamer van Koophandel is: 08223141

Ons BTWnummer is: NL8006.27.386.B.01

Dierenartsen Lochem e.o.  verstrekt deze privacy verklaring om u in kennis te stellen van het beleid en gebruik met betrekking tot privacy en van de keuzes die gemaakt kunnen worden met betrekking tot het door Dierenartsen Lochem e.o. inwinnen en gebruiken van persoonlijke informatie.

Bij elk bezoek aan onze website herkent onze webserver automatisch noch uw domeinnaam, noch uw e-mailadres. Bij een bezoek aan onze website bewaren wij alleen informatie die u vrijwillig verstrekt heeft.

Privacy Statement (AVG)


Deze website gebruikt cookies

Een cookie is een klein bestand dat verstuurd wordt door een internetserver en dat zich tijdelijk op de harde schijf van uw computer installeert. Dit bestand houdt de sporen bij van de bezochte internetsite en bevat een aantal gegevens over dit bezoek. Wij gebruiken dit enkel om de inhoud van onze website te verbeteren.

Dierenartsen Lochem e.o. is onafhankelijk en heeft geen partnerschappen of speciale relaties met derden op internet. Wij hebben de nodige veiligheidsmaatregelen ingevoerd om verlies, onrechtmatig gebruik en/of wijzigingen te voorkomen van informatie die wij ontvangen via onze site.


Hoe neemt u contact op in verband met ons privacy beleid?

Als u wenst te reageren op ons privacybeleid kunt u contact met ons opnemen

  • per email:         beheer@dierenklinieklochem.nl
  • per telefoon:   0573 25 15 97
  • per brief:           Dierenartsen Lochem e.o., Albert Hahnweg 74, 7242 EJ LOCHEM