Rundvee

 

Voor alles wat met rundvee te maken heeft kun je rekenen op de expertise van ons, Laurent, Gesinus en Dianne. Wij zijn de 3 geborgde rundveedierenartsen van Dierenkliniek Lochem. Voor zowel bedrijfsbegeleiding, zieke koeien, verlossingen, keizersneden en (laproscopische) lebmaagoperaties draaien wij onze hand niet om. Wij streven naar optimale diergezondheid, goed dierenwelzijn en werkplezier!

Je kunt bij ons terecht voor vragen over de verschillende programma's voor dierziektepreventie en -bestrijding van de Gezondheidsdienst te Deventer, zoals bijvoorbeeld Salmonella, para-tbc, IBR en BVD. Ook kunnen we bespreken welke vaccinaties op jouw bedrijf een bijdrage kunnen leveren aan een verbeterde diergezondheid en dieren- en boerenwelzijn. Denk hierbij bijvoorbeeld aan vaccinaties tegen IBR, BVD, mastitis en kalverdiarree.

Voor het doorgeven van visites, het bestellen van medicijnen of het inwinnen van advies zijn wij beschikbaar van maandag t/m vrijdag van 08.00 - 09.15 uur op telefoonnummer: 0573 25 15 97.
Bel je na dit tijdstip, dan geldt een hoger visitetarief in verband met het lastiger inplannen op de route. Uiteraard staan we zo snel mogelijk op je erf bij spoedgevallen!

 

mm-lb koeien