Wij blijven geopend!

Ondanks de corona zijn wij geopend en bieden jouw huisdier de zorg die nodig is.
 
Jouw dier blijft bij ons welkom!
Dierenartsen vallen gelukkig onder de medische contactberoepen die ook tijdens de lockdown open mogen blijven. Hierdoor kunnen wij jouw huisdier ook in deze tijd gelukkig de zorg blijven geven die hij/zij nodig heeft.
 
Uiteraard blijven de eerder genomen corona-maatregelen in onze praktijk van kracht.
 
Daarnaast is het handig om medicijn- of voerbestellingen telefonisch of via de mail aan ons door te geven. Hierdoor kunnen we het aantal mensen in onze praktijk laag houden en wachttijden en drukte aan de balie voorkomen.
Blijf gezond!
 
 
Hieronder zetten wij nogmaals de maatregelen op een rij:
 
Corona maatregelen bij Dierenkliniek Lochem - Gorssel.
Om jouw en onze veiligheid te waarborgen, hebben we de volgende maatregelen getroffen en vragen wij je deze regels na te leven.
 
- We vragen iedereen met verkoudheidsklachten zoals hoesten, keelpijn of koorts thuis te blijven. Moet jouw dier toch gezien worden? Vraag dan iemand in jouw omgeving met je huisdier langs te komen.
- We verzoeken iedereen die bij  ons binnen komt om een mondkapje te dragen.
- Per consult mag er maximaal 1 eigenaar de praktijk in, ook als je met meerdere dieren bij ons komt.
- Houdt minimaal 1,5 meter afstand van andere klanten, de assistentes en de dierenarts.
- We werken uitsluitend op afspraak. In de wachtkamer is hierdoor over het algemeen voldoende ruimte om plaats te nemen. Mocht dit niet zo zijn, dan mag je zich bij de balie melden en buiten of in de auto wachten. Wij zullen je dan binnen roepen zodra je aan de beurt bent.
- Wij verzoeken je per pin te betalen. Dit om contact via het uitwisselen van geld te voorkomen.
- Wij vragen je bestellingen voor voer of medicatie per telefoon door te geven. Op deze manier verkorten wij de tijd dat je bij ons in de praktijk bent.
- Medewerkers die thuis kunnen werken, zijn niet op de praktijk.
- Daarnaast wordt de praktijk extra vaak schoongemaakt.
- Vind je het prettig om in de auto te blijven zitten zodat je niet onnodig in contact komt met andere mensen, geef dit dan even aan wanneer je de afspraak maakt. 
 
Wij hopen op deze manier mee te kunnen werken aan het beperken van de verspreiding van het coronavirus en daarnaast de zorg voor jouw huisdier te kunnen blijven bieden.
 
Vriendelijke groet namens alle medewerkers van dierenkliniek Lochem - Gorssel.