Corona maatregelen bij Dierenkliniek Lochem - Gorssel

Corona maatregelen bij Dierenkliniek Lochem - Gorssel

Ook in deze uitzonderlijke tijd vinden wij het belangrijk om de juiste zorg te kunnen blijven bieden aan jouw huisdier(en). Vandaar dat wij vooralsnog hebben besloten om onze patiëntenzorg door te laten gaan.

Om jouw en onze veiligheid te waarborgen, vragen we je de volgende maatregelen na te leven:

  • Als je keelpijn hebt, kucht, hoest en/of verkouden bent en koorts hebt dan blijf je thuis. Ook als iemand anders in je huishouden deze klachten heeft. Moet je dier toch gezien worden? Vraag dan iemand in je omgeving om met je huisdier langs te komen.
  • Per consult mag er maximaal één eigenaar de praktijk in. Ook als er meerdere dieren mee komen.
  • In jouw en ons belang, houdt minimaal 1,5 meter afstand tussen jou en de dierenarts, assistentes en tot andere huisdiereigenaren in de praktijk.
  • Uiteraard geen hand geven.
  • Wij werken uitsluitend op afspraak. In de wachtkamer is er over het algemeen voldoende ruimte om plaats te nemen. Mocht dit niet zo zijn, meldt je dan bij de balie, wacht even buiten of in de auto. Wij roepen je binnen zodra je aan de beurt bent.
  • Betalen kan alleen per pin, dit om contact via het uitwisselen van geld te voorkomen.

Natuurlijk hebben wij ook in de praktijk extra maatregelen genomen, zo is er een scherper deurbeleid, staan er strepen op de vloer voor voldoende afstand, is er een plexiglasscherm geplaatst op de balie, zijn er extra hygiëne maatregelen genomen en wordt de praktijk extra vaak schoongemaakt. Verder blijft personeel bij klachten als hoesten, keelpijn of koorts thuis en werken medewerkers die thuis kunnen werken vanuit huis.

Wij hopen met deze maatregelen eraan mee te werken om de verspreiding van het coronavirus te beperken en zo de zorg voor je huisdier(en) te kunnen blijven bieden.
 
Veel sterkte de komende tijd en de glimlach blijft, alleen moet hij een grotere afstand overbruggen.
 

Alle medewerkers van Dierenkliniek Lochem - Gorssel