Corona maatregelen bij Dierenkliniek Lochem - Gorssel

Corona maatregelen bij Dierenkliniek Lochem - Gorssel

Ook in deze uitzonderlijke tijd vinden wij het belangrijk om de juiste zorg te kunnen blijven bieden aan jouw huisdier(en). Vandaar dat wij vooralsnog hebben besloten om onze patiëntenzorg door te laten gaan.

Om jouw en onze veiligheid te waarborgen, hebben wij de volgende maatregelen getroffen en vragen wij je deze regels ook na te leven:

  • Als je keelpijn hebt, kucht, hoest en/of verkouden bent en koorts hebt dan blijf je thuis. Ook als iemand anders in je huishouden deze klachten heeft. Moet je dier toch gezien worden? Vraag dan iemand in je omgeving om met je huisdier langs te komen.
  • Per patiënt mag er maximaal één eigenaar de praktijk in.
  • In jouw en ons belang, houdt minimaal 1,5 meter afstand van andere klanten, assistentes en de dierenarts.
  • Wij werken uitsluitend op afspraak. In de wachtkamer is er over het algemeen voldoende ruimte om plaats te nemen. Mocht dit niet zo zijn, meldt je dan bij de balie, wacht even buiten of in de auto. Wij roepen je binnen zodra je aan de beurt bent.
  • Betalen kan alleen per pin, dit om contact via het uitwisselen van geld te voorkomen.

Daarnaast wordt er op de balie een scherm geplaatst, werken medewerkers die thuis kunnen werken, vanuit huis en zijn er extra hygiënemaatregelen genomen. Zo wordt onze praktijk extra vaak schoongemaakt.

Wij hopen met deze maatregelen eraan mee te werken om de verspreiding van het coronavirus te beperken en zo de zorg voor je huisdier(en) te kunnen blijven bieden.
 
Veel sterkte de komende tijd en de glimlach blijft, alleen moet hij een grotere afstand overbruggen.
 

Alle medewerkers van Dierenkliniek Lochem - Gorssel