Afscheid dierenarts Martin Hovius en Open Huis

Beste client,

 

Na bijna 30 jaar als dierenarts werkzaam te zijn in Lochem en ruim 35 jaar na het behalen van mijn dierenarts diploma wil ik u graag meedelen dat ik per 1 januari a.s. de praktijkwerkzaamheden neerleg.

De afgelopen decennia heb ik mij met ongelooflijk veel plezier ingezet voor het wel en wee van de (huis)dieren in Lochem en omstreken en heb ik hier ook heel veel voor teruggekregen. De vele mooie, bijzondere en warme contacten die ik al die jaren heb mogen ervaren van u bij het delen van lief en leed met uw (huis)dier hebben mij altijd de energie gegeven om ons prachtige vak te blijven uitoefenen. Ik wil u voor het in mij gestelde vertrouwen bijzonder bedanken!

Alhoewel niet afkomstig uit deze regio hebben wij ons hier vanaf begin 1989 ontzettend snel thuis gevoeld en is Lochem voor mij en mijn gezin een vaste woonplek geworden waar wij nog heel lang van hopen te genieten.

Het doet mij veel genoegen dat 2 collega’s die al geruime tijd bij ons werken, Sara Cammelbeeck-Bleecke en Gesinus Heusinkveld, de praktijk als mede-eigenaar hebben overgenomen en heb ik het vertrouwen dat goede diergeneeskundige zorg in Lochem, Gorssel en omstreken op deze wijze gegarandeerd blijft.

Ons hele team wil u graag uitnodigen voor een ‘Open Huis’ op

vrijdag 25 januari 2019 van 16.00 tot 20.00 uur op de Kliniek in Lochem

Martin Hovius

waar ik zowel als mijn opvolgers aanwezig zullen zijn om u te bedanken/nader met u kennis te maken. Voor een drankje en een hapje zal worden gezorgd! 

Wij willen u graag een hele mooie Decembermaand toewensen, hele fijne Kerstdagen, alle goeds voor 2019 en we hopen u te mogen begroeten op vrijdag 25 januari op de Albert Hahnweg 74.

 

Was getekend,

 

Martin Hovius                                    

 

Mede namens    
    
Laurent Brinkhof
Sara Cammelbeeck-Bleecke
Gesinus Heusinkveld
en alle overige medewerkers