10% korting op ons vachtverzorgingsassortiment

De gehele maand oktober geven wij 10% korting op ons gehele vachtverzorgingsassortiment!

Voor honden is vachtverzorging inmiddels vanzelfsprekend geworden, maar ook voor katten is dit belangrijk. In het voorjaar verliezen zowel hond als kat hun volle wintervacht om plaats te maken voor hun zomervacht. Deze wordt in deze tijd van het jaar, het najaar, weer omgewisseld voor een volle wintervacht. Een vacht beschermt de hond en kat tegen invloeden van buitenaf en beschermt zowel tegen warmte als tegen kou. Tijdens de ruiperiode heeft de vacht vaak extra ondersteuning nodig. Dit kan door regelmatig borstelen, maar soms is het nodig om iets extra’s te geven via de voeding of op de huid.

Indien de honden- en kattenvacht niet goed verzorgd wordt, kunnen klachten optreden en afwijkingen aan de vacht en huid gezien worden zoals: schilfers, doffe vacht, ontstekingen, hotspots, eczeem en jeuk. Een mooie vacht kenmerkt de gezondheid van uw huisdier. Een vacht in mindere conditie kan ook wijzen op gezondheidsproblemen.

Voor de ondersteuning van de vacht van uw huisdier zijn vele middelen beschikbaar. Neem voor meer informatie over de producten contact op met ons. Wij kunnen u informeren over het product dat het beste bij de vacht van uw huisdier past.